Ontvang tot één maand korting op je korte termijn verblijf

 

We willen natuurlijk dat al onze bewoners zo lang mogelijk bij ons blijven. Wanneer je een korte termijn (3 – 6 maanden) studio boekt voor studiejaar 2020/21, kun je tot €1389 huurkorting ontvangen! Verblijf 6 maanden bij Nido Utrecht en betaal slechts voor 5 maanden. Of verblijf 5 maanden en betaal voor slechts 4,5 maand. Claim jouw korting nu en boek een short-stay studio op onze website of neem contact op met het Utrecht team via +31 627 26 65 44.

Mis het niet.

 

BOEK JOUW STUDIO

 

Algemene voorwaarden:

– Deze aanbieding is van toepassing op alle kamertypes voor kort verblijf en de korting wordt toegepast op de laatste maand of 2 weken, deze aanbieding is slechts voor een beperkte periode geldig.

– De korting is afhankelijk van de duur van uw verblijf en het kamertype. Boek je een korte termijn studio voor 6 maanden, dan ontvang je één maand gratis huur. Boek je een korte termijn studio voor 5 maanden, dan ontvang je een halve maand huur gratis.

– De korting wordt toegepast op de laatste maand of 2 weken huur.

– Deze aanbieding is beperkt en wordt verstrekt op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

– Geldig voor beperkt aantal boekingen gemaakt vanaf 2/9/2020 voor een beperkte periode.

– De eenmalige huurkorting wordt pas verleend als alle inschrijvingen en bewijs van statusdocumenten zijn ontvangen, 1e termijn en eventuele openstaande bedragen volledig zijn betaald.

– Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.