Utrecht lang verblijfkamers

Al onze studio's zijn zorgvuldig ontworpen met het studentenleven in gedachten, dus je hebt alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van je studentenleven in Utrecht. Elke kamer heeft een eigen badkamer en kitchenette. Kies je perfecte kamer uit verschillende kamergroottes en verdiepingen.

*Houd er rekening mee dat de kamerafbeeldingen indicatief zijn. Meubilair en toebehoren kunnen variëren.Classic Plus Studio

BESCHIKBAAR

De getoonde prijs is all-inclusive en je komt je komt mogelijk in aanmerking voor huurtoeslag

HUURTOESLAG

De Classic Plus Studio biedt alle geweldige kenmerken van de Classic Studio, samen met een prachtig uitzicht over Utrecht. De kamers zijn 22m2 en bevinden zich op de 9e tot 23e verdieping. De Classic Plus Studio biedt een ruimte om optimaal te genieten van je studentenleven, samen met je eigen badkamer en kitchenette. Daarnaast is de kamer volledig ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed, kledingkast met spiegel, studieruimte, ontbijtbar, loungestoel met bijzettafel en handige opbergruimte.

Koppels zijn welkom voor slechts 50 euro per maand extra op de basishuur. Voeg eenvoudig de gegevens van beide personen toe en onderteken de overeenkomst bij het boeken van je kamer. Houd er rekening mee dat jullie beiden studenten moeten zijn.

Klik hier voor een virtuele rondleiding van onze Classic Plus Studio

FAQ


Standard Studio

UITVERKOCHT
De Standard Studio is perfect voor studenten die op zoek zijn naar een gezellige kamer om hun beste studentenleven te leiden. De kamer biedt 19m2 ruimte en is gelegen op de onderste verdiepingen (1-8 verdiepingen). De kamer is uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed, kledingkast met spiegel, studieruimte, ontbijtbar, loungestoel met bijzettafel en handige opbergruimte.

Klik hier voor een virtuele rondleiding van onze Standard Studio

FAQ

HUURTOESLAG


Standard Plus Studio

UITVERKOCHT
De Standard Plus Studio (19m2) beschikt over alle geweldige kenmerken van de Standard Studio en heeft daarnaast een waanzinnig uitzicht over Utrecht. De kamers bevinden zich op de 9e tot 23e verdieping, de compacte ruimte in combinatie met het geweldige uitzicht creëren een geweldige ruimte om te genieten van je studentenleven. De Standard Plus Studio heeft een eigen badkamer en een moderne kitchenette en is volledig ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed, kledingkast met spiegel, studieruimte, ontbijtbar, loungestoel met bijzettafel en handige opbergruimte.

Klik hier voor een virtuele rondleiding van onze Standard Plus Studio

FAQ

HUURTOESLAG


Classic Studio

UITVERKOCHT
De Classic Studio biedt 22 m2 ruimte en bevindt zich op de onderste verdiepingen (1e - 8e verdieping). Door zijn handige design is de Classic Studio perfect voor iedereen. De studio is volledig ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed, kledingkast met spiegel, studieruimte, ontbijtbar, loungestoel met bijzettafel en handige opbergruimte. Bovendien heb je een badkamer en een moderne kitchenette helemaal voor jezelf.

Klik hier voor een virtuele rondleiding van onze Classic Studio

FAQ

HUURTOESLAG


Premium Studio

UITVERKOCHT
De Premium Studio is een ruime studio (24m2), gelegen op de onderste verdiepingen (1e t/m 8e verdieping). De kamer is uitgerust met een comfortabel bed, kledingkast met spiegel, studieruimte, ontbijtbar, loungestoel met bijzettafel en handige opbergruimte. Bovendien kan je genieten van je eigen ensuite badkamer en kitchenette.

Klik hier voor een virtuele rondleiding van onze Premium Studio

FAQ

HUURTOESLAG


Premium Plus Studio

UITVERKOCHT
De Premium Plus Studio is perfect voor wie op zoek is naar een ruime studio met uitzicht. Deze kamer is 24m2 en gelegen op de 9e t/m de 23e verdieping, met prachtig uitzicht over Utrecht. De kamer is uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed, kledingkast met spiegel, studieruimte, ontbijtbar, loungestoel met bijzettafel en handige opbergruimte. Bovendien heb je een eigen badkamer en een kitchenette.

Klik hier voor een virtuele rondleiding van onze Premium Plus Studio

FAQ

HUURTOESLAG